Lene Sannen

klinisch orthopedagoge

Lene studeerde in 2014 af als Master in de Pedagogische Wetenschappen (afstudeerrichting orthopedagogiek) aan de KU Leuven.

Nadien startte ze als orthopedagoge in een voorziening voor volwassen personen met een verstandelijke beperking en/of ondersteuningsvraag.

Geïnspireerd door het oplossingsgerichte denkkader volgde ze in 2018 het postgraduaat 'oplossingsgericht begeleiden en hulpverlenen' aan de UCLL.

* Erkenning en visumnummer klinisch orthopedagoog: 294688

* Registratienummer Vlaamse Vereniging Orthopedagogen: VVO2112109

* Ondernemingsnummer: 0779.372.927

* Erkend eerstelijns-klinisch orthopedagoog - generalistische functie - GGZ-netwerk Diletti

Bénédicte Dirix

klinisch orthopedagoge - gedragstherapeute i.o.

Bénédicte studeerde in 2000 af als Licentiate in de Pedagogische Wetenschappen (afstudeerrichting orthopedagogiek) aan de KU Leuven.

Nadien startte zij als orthopedagoge in een voorziening voor volwassen personen met een verstandelijke beperking en/of ondersteuningsvraag.

Gedreven om mensen beter te begrijpen en van daaruit ook beter te kunnen helpen volgde zij in 2019 de opleiding 'Mobiele gedragstherapie'. Dit smaakte naar meer en momenteel volgt zij de opleiding 'Postgraduaat in de gedragstherapie: volwassenen' aan de KU Leuven met als doel deskundigheid te vergaren in het verminderen of opheffen van psychische moeilijkheden.

* Erkenning en visumnummer klinisch orthopedagoog: 295462

* Registratienummer Vlaamse Vereniging Orthopedagogen: VVO2112101

* Ondernemingsnummer: 0779.527.731

* Erkend eerstelijns-klinisch orthopedagoog - specialistische functie - GGZ-netwerk Diletti

Elise Beckers

ergotherapeute

Elise studeerde in 2018 af als Master of Science in de ergotherapeutische wetenschap aan de UGent.

Na haar studies begon ze als ergotherapeute in een woonzorgcentrum. Ze wou echter ook meer ervaring opdoen bij andere doelgroepen.
Ze ging vervolgens aan de slag als opvoedster in verschillende leefgroepen in een voorziening voor volwassen personen met een verstandelijke beperking.

Vervolgens werkte ze op de orthopedagogische dienst waar ze al een deel van haar ideeën voor ergotherapie binnen de voorziening kon uitproberen.
Vandaar groeide de interesse meer en meer en wil ze verder aan de slag gaan met haar ideeën!

Naast haar werk is ze ook één van de drijvende krachten achter vzw Spiegel. Dit is een organisatie die maandelijks een groepsactiviteit organiseert voor volwassenen met een verstandelijke beperking. 

* Erkenning en visumnummer ergotherapeut: 123933

* Ondernemingsnummer: 0779.634.728